Winkelwagen
Account

Nieuws

Secret rouge winnaar Jet barbecue wijnen

Secret rouge winnaar Jet barbecue wijnen

Jet Magazine maakte een selectie van barbecue wijnen. Secret Rouge 2017 ging aan de haal met de beste score van 9/10 en werd de winnaar. Lees hier het volledige artikel

Wees loyaal, koop lokaal

Wees loyaal, koop lokaal

Sinds kort heeft Covid-19 de leefwereld die we kenden, zowel op persoonlijk als professioneel vlak veranderd. We hopen van harte dat u zoveel mogelijk gespaard blijft van de zware impact die dit virus met zich meebrengt.

Het is dan ook bijzonder belangrijk dat wij mekaar steunen.

Monard Pro Vino is een wijnhandel gespecialiseerd in de import van Franse kwaliteitswijnen. Onze klanten zijn wijnliefhebbers, particulieren, bedrijven en horeca. De wijnen kunnen steeds afgehaald worden in onze magazijnen op de Senator Alfons Jeurissenlaan 1107 in Zonhoven of worden gratis aan huis (in Limburg) geleverd.

Wij kijken er al naar uit om u ook te verrassen met onze kwaliteitswijnen en ontdek ook zeker onze  promotiepakketten.

Deze wijnen zijn afkomstig van kleine familiale wijnhuizen waar absolute kwaliteit primeert op kwantiteit. Eigenzinnige, integere wijnbouwers uit de klassieke Franse regio’s die wijnen met een identiteit, een verhaal en een karakter onder de kurk brengen.

Cuvée l'Elégante 2018 door Jet wijn gekozen als beste aspergewijn

Cuvée l'Elégante 2018 door Jet wijn gekozen als beste aspergewijn

Jet magazine selecteerde 4 aspergewijnen van limburgse wijnhandelaars. Wij kozen voor Cuvée l'Elégante van Domaine Pré Baron Touraine en kregen een mooie score van 9/10. 

Volgens Jet is het een wijn met mooie mineraliteit, fijne zuren en een rond karakter. De makers ervan hanteren een strict ecologische aanpak. Die zuiverheid proef je. Deze Touraine is de perfecte match met asperges à la Flamande

Lees hier het volledige artikel

We gaan terug liever worden voor elkaar Video

We gaan terug liever worden voor elkaar

We zijn zopas gestart met een nieuwe reeks, waarbij Limburgse ondernemers een videoboodschap versturen naar collega-ondernemers. Een tip, een visie op de actualiteit, een anekdote over hun lockdown… Een beetje virtueel netwerken, zeg maar. Vandaag aan de beurt: Birgit Monard van wijnhandel Monard Pro Vino. Ze antwoordt op de vraag: “Op welke manier verandert het corona-virus jou als persoon?”

DOMAINE STEPHANE OGIER

DOMAINE STEPHANE OGIER

TOPhuis uit de noordelijke Rhône! In 1997 neemt Stéphane Ogier het wijngoed over van zijn vader Michel. Als ware perfectionist en begaafde wijnmaker is het zijn doel om van al zijn verschillende percelen, met hun verschillende bodems en unieke omstandigheden, karakteristieke, terroirspecifieke wijnen te maken. Condrieus en Côte-Rôties, en daarnaast ook andere cuvées op basis van Viognier of Syrah. Deze wijnen zijn bekend om hun kracht maar dankzij zijn opleiding en ervaring in Bourgogne bevatten de wijnen van Ogier ook enorm veel finesse.

Domaine de Valensac haalt uitstekende resultaten in 2019

Domaine de Valensac haalt uitstekende resultaten in 2019

In 2019 werd Domain de Valensac beloond met verschillende medailles en awards. Maar liefst 4 wijnen vielen in de prijzen.

Producten 7 tot 12 van 17 in totaal

Toon per pagina