Winkelwagen
Account
 
Al meer dan 40 jaar staat Monard Pro Vino bekend voor een gevarieerd aanbod aan Franse kwaliteitswijnen. Wijn is al meerdere generaties onze passie. Wij gaan steeds op zoek naar nieuwe domeinen en unieke smaken.

Wij staan voor u klaar voor gepersonaliseerd advies. Bent u op zoek naar een wijn voor uw diner, een geschenk voor vrienden of een zakenpartner? Neem dan zeker contact met ons op of breng een bezoekje aan onze degustatiezaal. Wij staan klaar met deskundig advies en uiteraard.... een glaasje wijn.

Levering aan huis
vanaf 12 flessen

Geniet van 5% KORTING
vanaf 36 flessen

geassorteerd of niet, niet geldig op promotieprijzen

 
 

Privé-degustatie of bedrijfsincentive bij Monard Pro Vino

Leert u graag meer over wijn, of wilt u een persoonlijke degustatie organiseren voor uzelf, familie, vrienden, personeel of klanten? Perfect als incentive of klantenbinding!

Birgit Monard van Monard Pro Vino maakt u wegwijs in Franse wijn. Onze privé-degustaties sluiten volledig aan op uw voorkeur en smaak. Zo kan dit voor een groep van 3 tot 30 deelnemers, al dan niet gecombineerd met een koud buffet. In ons bedrijfsgebouw hebben we een mooie, gezellige ruimte die zich hier uitstekend toe leent.

 
 

WIJN IN DE KIJKER

DOMAINE HABSIGER

Klein familiaal wijndomein gelegen in Gertwiller, niet ver van Obernai. Het wijngoed is gecreëerd door Paul Simone Habsiger in 1967. Actueel is het totale wijngoed 9 hectare groot en verdeeld over 5 gemeenten. Afhankelijk van de ondergrond en ligging wordt bepaald welke druif er is aangeplant. Zo gedijt elke druif op de beste terroir.

Sinds 1992 is het de oudste zoon Alain die mee de wijnen maakt en is de kwaliteit opmerkelijk gestegen. Domaine Habsiger is ook één van de weinige wijnhuizen die nog wijngaarden bezitten met Klevener druif. Deze druif is zeer zeldzaam geworden en zo goed als onvindbaar. Proef dus zeker hun witte wijn Klevener de Heiligenstein. Een ware delicatesse en perfecte begeleider bij tal van gerechten. 

Ontdek ook waarom de witte wijn ‘Secret de Vin’ deze bijzondere naam draagt. En de Cor Vinum is het neusje van de zalm! Habsiger werkt ook al enkele jaren volledig biologisch maar de wijnen zijn nog niet gecertificeerd.

Speciaal voor u hebben we een PAKKET samengesteld met 3 witte wijnen van Domaine Habsiger aan de uitzonderlijke prijs van 45,00 euro/pakket.

NET GEARRIVEERD

PROMOTIES