Winkelwagen
Account
 
Al meer dan 40 jaar staat Monard Pro Vino bekend voor een gevarieerd aanbod aan Franse kwaliteitswijnen. Wijn is al meerdere generaties onze passie. Wij gaan steeds op zoek naar nieuwe domeinen en unieke smaken.

Wij staan voor u klaar voor gepersonaliseerd advies. Bent u op zoek naar een wijn voor uw diner, een geschenk voor vrienden of een zakenpartner? Neem dan zeker contact met ons op of breng een bezoekje aan onze degustatiezaal. Wij staan klaar met deskundig advies en uiteraard.... een glaasje wijn.

Geniet van
5% KORTING
vanaf 36 flessen

geassorteerd of niet,
niet geldig op promotieprijzen

Privé-degustatie of bedrijfsincentive bij Monard Pro Vino

Leert u graag meer over wijn, of wilt u een persoonlijke degustatie organiseren voor uzelf, familie, vrienden, personeel of klanten? Perfect als incentive of klantenbinding!

Birgit Monard van Monard Pro Vino maakt u wegwijs in Franse wijn. Onze privé-degustaties sluiten volledig aan op uw voorkeur en smaak. Zo kan dit voor een groep van 3 tot 30 deelnemers, al dan niet gecombineerd met een koud buffet. In ons bedrijfsgebouw hebben we een mooie, gezellige ruimte die zich hier uitstekend toe leent.

WIJN IN DE KIJKER

CHÂTEAU CASTINGO

Als succesvolle ondernemer was Marc Verstraete op zoek naar een nieuwe uitdaging en op 50 jarige leeftijd kocht hij in 2007 samen met zijn echtgenote Tine het Château Castigno in het zuiden van Frankrijk. Het wijngoed lag er maar verlaten en verwaarloosd bij. Het was precies dit ruwe dat hun zo aansprak en het was voor hun ‘un vrai coup de coeur, une grande histoire d’amour.’ Vandaag behoren de wijnen van Castigno tot de absolute top van de Languedoc. Het volledige wijngoed is 32 hectare groot en er wordt enkel biologisch gewerkt. Omdat het domein zo afgelegen is, kan er ook 100% biologisch gewerkt worden en de kalkrijke gronden worden nog steeds met paard en kar bewerkt. De wijnstokken zijn tussen de 25 en de 100 jaar oud en de opbrengst wordt bewust zeer laag gehouden om absolute kwaliteit te garanderen. De oogst gebeurt volledig manueel en afhankelijk van de cuvée rijpt de wijn in inox of in eiken vaten.

Ondertussen hebben Marc en Tine het domein uitgebreid tot Village Castigno’ en zijn er 24 suites in typische oude huisjes waar u kan logeren, 3 restaurants waarvan 1 Michelin sterrenrestaurant, 1 bistro en 1 Thaïs restaurant.

Speciaal voor u hebben we een PROEFPAKKET samengesteld met 1 mousserende wijn, 2 witte wijnen, 1 rose wijn en 2 rode wijnen van Château Castigno aan de speciale prijs van 110,00 euro/pakket.

NET GEARRIVEERD

PROMOTIES