Winkelwagen
Account
 
Al meer dan 40 jaar staat Monard Pro Vino bekend voor een gevarieerd aanbod aan Franse kwaliteitswijnen. Wijn is al meerdere generaties onze passie. Wij gaan steeds op zoek naar nieuwe domeinen en unieke smaken.

Wij staan voor u klaar voor gepersonaliseerd advies. Bent u op zoek naar een wijn voor uw diner, een geschenk voor vrienden of een zakenpartner? Neem dan zeker contact met ons op of breng een bezoekje aan onze degustatiezaal. Wij staan klaar met deskundig advies en uiteraard.... een glaasje wijn.

Levering aan huis
vanaf 12 flessen

Geniet van 5% KORTING
vanaf 36 flessen

geassorteerd of niet, niet geldig op promotieprijzen

Privé-degustatie of bedrijfsincentive bij Monard Pro Vino

Leert u graag meer over wijn, of wilt u een persoonlijke degustatie organiseren voor uzelf, familie, vrienden, personeel of klanten? Perfect als incentive of klantenbinding!

Birgit Monard van Monard Pro Vino maakt u wegwijs in Franse wijn. Onze privé-degustaties sluiten volledig aan op uw voorkeur en smaak. Zo kan dit voor een groep van 3 tot 30 deelnemers, al dan niet gecombineerd met een koud buffet. In ons bedrijfsgebouw hebben we een mooie, gezellige ruimte die zich hier uitstekend toe leent.

WIJN IN DE KIJKER

HECHT & BANNIER

Deze unieke samenwerking tussen Gregory Hecht en François Bannier is ontstaan in 2001. De 2 grote wijnliefhebbers hebben mekaar leren kennen op de schoolbanken van Master of Wines in Dijon. Hecht was toen aankoper voor de ‘Group Flo’ één van de grootste en belangrijkste verenigingen die tal van top restaurants bezitten. Bannier is zijn carrière begonnen in Champagne waar hij als keldermeester heeft gewerkt voor prestigieuze Champagnehuizen zoals Veuve Cliquot Ponsardin en Charles Heidsieck. Hij was o.a. verantwoordelijk voor de ‘assemblage’ van de Champagnes, één van de moeilijkste taken en een ‘savoir faire unique’.

Samen gaan ze op zoek naar unieke terroirs en kopen bij kleine, artisanale wijnboeren de druiven. Dankzij een perfecte assemblage en knowhow maken ze verbluffende wijnen eigen aan de appellatie. Ze werken enkel volgens de wijze ‘facon Haute Couture’. Het rendement wordt bewust heel laag gehouden en afhankelijk van de cuvée rijpen de wijnen in betonnen cuves of eiken vaten. Er wordt ook met het grootste respect voor de natuur en voor het product gewerkt. Een aantal wijnen zijn ook BIO.

NET GEARRIVEERD

PROMOTIES